FIRST DAY AT SCHOOL.

Jag gillar det! Schemat är helt okej också... måndag, sovmorgon till 12.35, science course, klassråd och svenska. Tisdag, science course, english, CAS, Matte och samhäll. Onsdag, sovmorgon till 9.20, historia, science course, samhäll, sen slutar vi.. typ. Torsdag, science course, historia, psykologi och fredag, sovmorgon. Kan nog vänja mig vid måndags sovmorgonen.. Nej men, trodde det skulle vara mycket värre faktiskt, asnöjd!

Och, ja, nu har insparken börjat! Och jag kan tala om att det inte är någon tråkig fest på stadshotellet i Vetlanda, detta kommer pågå de två hela första veckorna! The Rite of Passage to the IB påminner om studentkampen i vetlanda fast för oss ettor istället. Är astaggad, haha. Vi ska till exempel tappa kondomer i en trappa med åskådare, fiska i rådhusfontänen(pluspoäng för napp... haha), fläta psykologiläraren Leifs hår, Sjunga norska nationalsången för någon Henrik, peta med en morot på Ahmed, byta ut alla skolans datorers bakgrundsbilder till IB-logga, göra en gigantisk flagga med loggan och en hyllning till IB2orna att hänga upp synligt någonstans på området. Ja, ni fattar grejen. Sjukt kul! Nu ska jag gå och leta fram lakan till våran flagga, vi ska fan vinna mot PreIBb. Haha.

Kommentarer
Posted by: Suzanna

Kul att du trivs :) Glad för din skull att du nu bor i en bra stad med en bra skola och med förhoppningsvis bra folk. Till skillnad från hur det är här. Hej ångest. Puss

2011-08-22 @ 23:41:43
Website: http://suzannakarlsson.blogg.se/

What's on your mind?

Name:
Remember me?
E-mail:

Website:

Kommentar:

Trackback