Satan i gatan.

Sjukt bra.
Veronica Maggio – Satan i gatan

Ett vad.

Som rubriken lyder, ett vad. Jag och mamma har slagit vad om världens jobbigaste grej.
Vi ska inte
-Shoppa. Ingenting alls, om det inte är livsnödvändigt(alltså bara om deon tar slut typ).
-Äta ute. Ingen pizza på håltimmarna, inte fika efter skolan......
-Vi får inte ens gå in på webb-shopar eller vad det heter, Nelly.com, hm.com osv, bara för att vi inte ska lockas till att köpa någonting onödigt.

Det har varit sen i måndags och än har jag klarat mig fint. Tre dagar alltså, haha... Wish me luck!

Är sjukt aktiv!

Haft ett asbra lov. De sista dagarna har jag grillat och myst hos Hanna, eldat och chillat och så i Östanå och varit på agilitytävling här i vetlanda. Trivs så bra med mitt liv på loven. Hatar skolan och allt som heter gymnasieval. Jag vill verkligen inte börja skolan igen efter grundskolan, jag vill verkligen inte. Dör.

Himla massa tågresande.

Kom precis hem från Göteborg, spenderat dagen med finaste Shamm.
Vi shoppade, fikade, myste i slottsskogen och ja, hade jättemysigt(såg även baby senorita eheheh). Gillar den bruden hur mycket som helst! Inte baby senorita, shamm självklart. Puckon.
Kan inte vänta tills jag åker dit igen.

Köpenhamn.

Angående inlägget igår så ska jag alltid överdriva när jag är ledsen, så farligt är det inte. Men det tyckte jag då, haha. Och just nu ser det ut som att allt löser sig ändå. Vilket det troligtvis inte gör, men hoppas kan man ju!

Denna dagen har jag spenderat med mamma i den underbara staden Köpenhamn. Vi gick längs Strøget, vi åt världens godaste lunch vid Nyhavn, vi(jag) shoppade även fast vi hade lovat varandra att vi inte skulle det, haha...
Vi gick även in i världens underbaraste godisaffär, tror jag. Jag drack världens godaste Chailatte(som där hette Chaico någonting, så jag fick gissa mig fram. Haha) och väntade på kö till provrum minst en timme sammanlagt. Och jag provade typ 3 plagg på hela dagen. Danskarna är otroligt sega! Och definitivt svåra att förstå sig på. Jag pratade engelska med dem och de förstod mig, medans mamma envisades att prata på svenska och danskarna fattade inte vad hon sa och hon fattade inte vad de sa. Men tyckte hon att det var smart så, okej för mig! 
Vi satt vid Rådpladsen och lyssnade på någon form av indianmusik och åt chokladdoppad mjukglass. Det var hur varmt och skönt som helst! Någon gång i mitt liv ska jag bo i Köpenhamn och lära mig danska(ønske mig held og lykke). Google Translate <3.
Nu ska jag sova, vid åtta imorgon ska jag jobba. Behövliga pengar!

Hoppar, trampar på mitt hjärta.

Tar tillbaka allt som hade med glädje att göra i förra inlägget.

I'm free.

Känns så jävla skönt att vara ledig en hel vecka nu.
Idag vaknade jag halv åtta, sjukt irriterande! Gick en långrunda med vovvarna vid åtta och sen följde jag med pappa ut på sjön. Haha. Jag låg längst fram i båten och solade, asvarmt! Det är typ 20 grader i solen, jag lovar. Känns underbart.

Längtar till sommarlovet. Längtar till Peace and Love och Hultsfred. Längtar till gymnasiet. Längtar till allt. Haha. Nämen. Det går bra nu.


Nu är det äntligen lov.

Och nu ska jag gå och lägga mig. Ska nämligen upp tidigt imorgon och tävla. Kvart över fem närmare bestämt. Känns lite sådär att gå upp så tidigt men det är värt det, årets första utomhustävling! Dags för invigning av fotbollsskorna. Haha, och nej, det är inte fotboll jag spelar. Jag tävlar som sagt agility.
Jag vet att jag alltid inte är så rolig att läsa om(närmare bestämt aldrig rolig att läsa om) men jag gillar att skriva. Det är skönt på något sätt, att få ur det.

Idag har jag träffat Suzanna. Vi har varit på donken, godishuset och asgarvat åt denna videon:
Hahaha <3
"aaah det kallas fasiken det är sjukt, säger folk, folk säger, vissa människor säger sjukt, vissa säger jag är stark, det är olika"
"vao, vaod var det?!!"
Alltså jag dör.

The Libertines

Min spotify-lista har blivit raped by The Libertines. Vem skulle kunna tro att jag skulle börja lyssna på indierock?

Påsklov.

Två dagar kvar till påsklov. Stå ut. Min to-do list ser ut ungefär såhär
- vakna och ligga kvar i sängen tills jag blir så hungrig så jag måste resa på mig.
- jobba och få 1000 spänn.
- åka till Köpenhamn med fina mami den 19e.
- åka till fina Shamm i Göteborg den 21a.
- fortsätta med punkt 1, och inte göra någonting på hela dagen.
- måste nog också lägga till att jag måste plugga på de två musikproven jag kommer ha veckan efter lovet, suck.
- att skriva klart om sydafrika på engelskan, måste lämna in det direkt när skolan börjar...
Det känns som att detta är ett välbehövligt lov, verkligen. För mycket i skolan, för mycket högstadiebråk, för mycket av allt. På ett dåligt sätt. Men bara två dagar kvar.

A confession.

Här är jag i mitt nya hår. Sitter som vanligt och knäcker mina fingrar, mamma tjatar på mig att sluta för att jag kommer ha ont när jag blir gammal men jag fortsätter bara neka och säga att jag inte kommer bli gammal. Måste nog lägga ner på riktigt snart, snygga snea fingrar jag kommer ha annars. Bilden är tagen från fina Nellie som också skaffat "dag-blogg" eller vad man ska kalla det.

Förresten, vad trevlig bilden är i övrigt. Sitter på en tom, skitig fontän mitt i folktomma vetlanda. Haha.

Jag kan inte hålla det inom mig längre. Jag har seriös panik över mitt gymnasieval.
Vad vill jag? Jag vet inte vad jag vill bli. Jag vet bara att jag inte vill gå Samhäll och hamna på donken som alla andra. Tro mig eller ej, men detta är vad jag väljer på: Stylist i Nässjö, Frisör i Nässjö, Hund i Norrköping eller Djurvård i Ingelstad.
Himla kontraster, jag vet! Men det är väl så mitt liv ser ut, lever lite av ett dubbel liv. För bara några veckor sedan visste inte ens ett par av mina vänner om att jag hade hund. Och jag har tränat och tävlat aktivt med mina hundar i ca 4-5 år nu. Och det vet nästan ingen.
Det är ingenting jag skäms över, men inte heller någonting jag går och skryter om.
Men jag vet inte vad jag vill, och det är jobbigt. Alldeles för jobbigt. ÅH.

I guess I had a couple of bad days.

Jag är blond igen! Ville bara meddela det typ. Och att The Strokes är hur bra som helst. Vilket även The Script råkar vara. Världen skulle vara värdelös om inte musik fanns. BARA SÅ NI VET ifall ni undrade. Helt lovely, love it.

What am I gonna do when the best part of me was always you.

The Strokes.

Julian Casablancas kommer till Peace & Love igen, denna gången inte själv utan med The Strokes!
Det kommer bli världens jävla bästa festival. Längtar sjukt. Nu beställer jag snart biljetterna.

Men vi är bara instinkt, bara djur och allt är lögn.

Fuck school.


Jag har pluggat alldeles för lite till kemiprovet, så, back to work.
Hoppas på ett G, kemi är inte min grej alls.

Förresten har jag hittat klänningen, på riktigt! Hahaha, hur fin som helst. Åh. Fjantig jag är.

Rock n roll.

I need it so bad.

Behöver tröstshoppa. Vill. Slösa. Pengar. Nu.
Sitter och letar efter klänningen. Den perfekta vita drömmen typ, haha. Kommer aldrig hitta någon bra avslutningsklänning. Är lite deppig. Det är rätt jobbigt att behöva hålla i datorskärmen så den inte trillar ihop. Skitjobbigt faktiskt. Vill ha min macbook nu. NUUU.
Btw, ni har blivit fler och himla duktiga på att kommentera! Keep up the good work.

Mmmhhm.

Det tog mig ett avsnitt och jag är kär. MUMS! Nu ska jag sova, får forstsätta titta imorgon.
Btw så var inte XL-muggen så smidig när man tittade på film, den täcker hela ansiktet så jag såg ingenting när jag drack. Haha, livsnödvändig info liksom.

Chai in my ♥.

Sitter och dricker chai ur min XL-kopp från indiska och nu ska jag börja titta på Glee hade jag tänkt. Mys!