Jag är jävligt nöjd med min situation.


Om jag kunde skulle jag börja om från början.

Sitter och väntar på min vän Sophia som ska sova här inatt! Imorgon ska vi stå i kiosken i skolan=slipper alla lektioner och slutar tidigare! Asnice.
Var på stan innan idag med Saga, hittade världens snyggaste Ear Cuff som både hon och jag köpte, fan vad nice liksom. Sitter perfekt i mitt öra, ehehe. Älskar den.
Snodde bilden från Suzanna som blev helt till sig när jag sa att jag köpt en ear cuff och rusade in på glitter och köpte en hon med. Haha! Jag köpte dock ingen ring, men den är asfet den med.
Har världens ångest inför gymnasievalet. Känner jag mig själv går jag nog och ändrar mig igen, haha. Fan.

Shut up and sleep.

(Vad hände med mina läppar?!?)
Nu går jag och lägger mig snart tror jag.
Måste orka med hela veckan, som jag sa till caisa innan, önskar att man kunde sova tills nästa fredag igen!
Tittar på Big Brother, herre säger jag bara.

Fuck you.

weheartit.com

Åh herregud.

Igårkväll var ju om inte annat väldigt intressant!
Först var vi på spelning, min kusin och många vänner spelade. Efter att allt var slut drog vi till dennis på efterfest och där... haha! Jag töjde båda öronen, drack alldeles för mycket och ja... Jag ska aldrig mer dricka igen! Inte på ett bra tag iallafall.

Nu ska jag gå och duscha och vid klockan 10.00 börjar jag jobba, jobbar till 17.30.

Döööööör.

Okej, nu dör jag tror jag. Mina ben viker sig när jag går, jag orkar inte lyfta armarna men fan vad kul det var! Kom precis hem från skivstång-passet och det var fett skönt att äntligen röra på sig lite. Det gjorde verkligen att jag fick upp motivationen så jag ska fan börja träna igen nu. Woho.
Fick bara godkänt på mitt samhällsekonomiprov men äsch. I'll survive.
Imorgon är det spelning på zonen, lär bli rätt fett. Nu ska jag plugga lite på tyskaläxan som är tills imorgon, jag ska fan ha vg i tyska. Goodbye.

BIFFIGASTE BIFFEN.

Nu har jag skrivit upp mig på ett skivstångspass. Hoppas att det är som bodypump annars kommer jag vara helt borta! Borde ju vara det. Jag måste faktiskt börja röra på fläsket lite, haha. Kan inte fortsätta så här. 

Idag har jag dragit mig till mina gamla hemtrakter, ekenässjön med andra ord. Följde med sophia och åt kladdkaka, belgiska chokladvåffelgrejer och drack världens godaste smultronte i hennes säng. Mysigt värre.
Proven idag gick skit dåligt för övrigt, blä. Samhällsekonomi är nog inte riktigt min grej.

ARG.

Idag efter skolan ska jag gå till gymmet och skriva upp mig på massor med pass så det där jävla gymkortet kommer till användning någon gång. Så det så! 

Kul att jag gick och la mig med blött hår igår, nu ska försöka få ner min ofrivilliga lockiga Bill Kaulitz frisyr. Kul!

Happiness.

Mitt liv är så jävla tråkigt just nu att jag har försökt skriva detta inlägget ca 4 gånger men varje gång kommit på att det jag skriver är så meningslöst att ingen ändå skulle orka läsa det!
Jag har kommit fram till att jag spenderar alldeles för mycket pengar på mat! Pizza, cecil, pizza, pizza, pommes, pizza, cecil, stjärnan osv osv. Så jävla onödigt?! Haha.
Idag fick jag iallafall mina nya converse! Rätt storlek och allt med, haha, perfekt. Och mina easytones har också kommit, eller till posten men jag och mamma ska gå och hämta dom sen. Asbra! Lär ju dock halka runt som en idiot i dom. Gillar inte riktigt snön. Speciellt inte när folk kommer hem från belgien, kanarieöarna, thailand och andra ställen där det är plusgrader. Försvinner inte snön i mars dör jag.

FÖRRESTEN! Jag har ändrat mitt gymnasieval igen, haha.
1. Stylist på Brinell
2. SA/Media på Njudungsgymnasiet
3. TE/Medie-informationsteknik
4. EK/Juridik
Jag kommer troligtvis in på förstahandsvalet, annars kommer jag definitivt in på SA men min syv ville lägga till massa andra val bara ifall liksom, men ja. Nu ska jag plugga till samhällsekonomiprovet som är imorgon. Och Beatles-diagnosen. Och engelskaläxan. Och allt annat som ska göras denna veckan.

Gilla läget liksom.

Ligger i min säng och är inte speciellt trött, tänkte kolla in de avsnitt av Stylisterna som jag missat. Imorgon ska jag upp väääldigt tidigt och gå på kurs, så jag borde sova snart.

Ikväll har Hanna varit här och ÅH vad vi har smidit hemliga planer! Sjukt bra alltså. Fan vad fett det kommer bli!

Good morning sunshine.

Vaknade runt nio idag, gick en långrunda med hundarna och nu har jag precis kommit hem från frisören, fett skönt med nyklippt hår alltså!
Älskar min frisör lite när hon säger att mitt hår äntligen har blivit friskt. Har klippt mig hos henne hur länge som helst, inklusive min "hej jag vill ha vitt hår"-period, då stora tussar trillade av när jag borstade igenom det, min kreatin wax löshårsperiod som jag tröttnade på och i princip drog ur slingorna så halva håret försvann osv. Ja, jag har inte varit speciellt rädd om mitt hår som ni kanske märker, mennu verkar det som att det börjar bli bättre.
Är rätt sur på på mina converse, dom glömde skicka tillbaka min retur tydligen(de jag fick hem var för stora så skickade tillbaka dom) och det har gått... 3-4 veckor?! Men för hoppningsvis kommer dom på måndag, dör annars. Haha.

NEWS NEWS NEWS.

Solglasögon 59;- gina tricot, dubbel korsring 79;- gina tricot, glasfil minns inte, försvarets hudsalva

Det här är vad jag har lyckats släpa hem i veckan, jag har alltså köpt årets första solglasögon och jag älskar dom! Bara tanken på sol blir man lycklig av liksom.
Och jag har äntligen hittat en dubbel korsring, som jag letat alltså, haha.
Försvarets hudsalva råkar vara världens bästa läppcerat som jag har varit utan alldeles för länge, och en glasfil borde verkligen alla ha. Förstår inte hur man klarar sig utan dom två sakerna, haha!

Exhausted.

Igår var asmysigt, tårtan var godast ever, seriöst hur god som helst. Vi gick på stan lite och jag köpte asfeta saker. Jag dreglade även lite över Caisas 550D som är rättså asmycket bättre än min D80... Idag vid ett tiden åkte caisa hem och sedan dess har jag varit hos mormor hela dagen, asmysigt. Ligger just nu i min säng helt utmattad, har städat sen jag kom hem och är halvdöd, men fett nöjd. Så här rent har inte mitt rum varit på hur länge som helst!
Btw, bloglovin

JULIA.

Sitter och väntar på Caisa, vi ska ner på stan och äta på Chili Thai, sen hem hit och baka tårta! Muuuums. Vi skyller allt detta på min namnsdag som är idag, fast jag vet att vi troligtvis hade ätit allt detta även fast det varit en vanlig vardag.. inte så bra kanske. Det börjar synas på min nu hemska hy att jag ätit alldeles för mycket choklad och socker överhuvudtaget nu det senaste, så efter idag så får jag nog lugna ner mig lite, haha.

Men först ska jag iallafall gå ut med hundarna.

Day 15.

What you ate today.

Förstår inte vad som ska vara meningsfullt med detta, meeen.
Frukost: blåbärssmoothie, kanel te.
Lunch: Pasta med pastasås! Mums.
Mellanmål: Vaniljte och en apelsin.
Kvällsmat: Flingor och blåbär med mjölk.

Har hållt mig ifrån all choklad som finns hemma idag bara för att jag vet hur morgondagen ser ut, haha...

HOMEWORK.

Sitter och pluggar lite samhällsekonomi i min alldeles för sköna säng och dricker en stor kopp grönt vanlijte.

Jag är nästan där.


Soon I'm of to bed, but..

..first some yoga!
Min mormor har lärt mig sjukaste övningen där man står på huvudet, men sjukt skönt eferåt. Man får massa blod till huvudet och det blir mycket lättare att tänka/plugga/läsa efteråt. Och läsa är vad jag tänker göra, det var längesen jag verkligen la ner tid i en bok och verkligen kom in i handligen. Älskar ju att läsa egentligen, när jag var mindre läste jag ca 1/2 böcker i veckan.

Big girls don't cry, bullshit.

Har precis tittat färdigt på första säsongen av OC, igen. Dör lite, jag är verkligen inte den som sitter och gråter åt känsliga filmer, jag sitter snarare och skrattar men GUD vad jag lipade åt detta. Har kommit på att den sista skivan saknades av tjejen jag lånade av förra gången så jag har inte ens sett säsongsavslutningen, men nu har jag det. Alltså åååååh, tur att jag bara kan fortsätta med tvåan, annars vet jag inte riktigt vad jag hade gjort.

Har för övrigt varit sjukt uttråkad idag, tiden har liksom inte riktigt gått framåt på något sätt = skitlång dag.
Morgondagen spenderas troligtvis i Ekenässjön hos favorit-Hanna med kladdkaka och något töntigt spel vi alltid spelade när vi var små, det brukar vara så. Fantastic.

LADY GAGA.

Bara jag som tycker att Lady Gaga's nya låt låter alldeles för mycket disneychannel?
Hm, gillar den inte iallafall.

Tro det eller ej, men idag har jag städat mitt rum(plockat in klädberget som låg på golvet), och det visade sig att jag faktiskt hade ett golv! Kan då tala om att det här har varit ett projekt som har tagit mig ca.. 1 månad att genomföra?! Tror att ni fattar att jag HATAR att städa. Men ja, nu ser man golvet och jag kommer nu mera att kunna hämta mina kläder från garderoben! How amazing?!

Take a walk.

Jag är mindre sjuk idag, har precis tagit en lång varm dusch och ska gå ut och gå en långpromenad med
mamma nu. Sportlovet började igår, fan vad skönt alltså!

PEACE AND LOVE 2010.

Fick panik när jag tittade igenom bilderna. I MISS IT.



Snygghatten(vinboxen) som från början var rätt seriös men sen kom halva the beatles!


Så här städat var det i mitt och den här kvinnans tält.
Senare snodde någon både en sovsäck och vårat bröd, haha

Uppsats, sömn och ännu mera snö.

Ja, idag gick jag alltså till skolan för att skriva nationell uppsats. Det gick väl sådär antar jag, jag gjorde det bästa jag kunde av situationen iallafall, vad ska man göra när det enda man egentligen har i huvudet är ipren liksom, men ja det gick nog ok.
Somnade direkt när jag kom hem, så jävla skönt. Dör. Vill somna och inte vakna förrän jag är frisk, det skulle vara något!
Jag har kollat på massa bilder från Peace and Love 2010 och fan vad jag ska dit i år igen, försöker övertala mamma och pappa att jag ska få biljetten i "underbar dotter som alltid hjälper till hemma och är så söt och snäll och aldrig gör någonting dumt"-present. Vet inte riktigt hur det går med den saken, upp till bevis! Annars får jag ta från min lön som jag sparar, men dit ska jag. Och till emmaboda med världens bästa tjej! Mhm.
Kul att det var i princip vår här igår, och nu är det lika mycket snö som det var för en vecka sen... vill inteeeee.

Day 14.

10 things you dislike.

1. Att vara sjuk kan vara det värsta som finns!
2. Saker som tar slut... sommaren till exempel.
3. När man lyssnat på världens bästa låt så många gånger att den blir dålig.
4. Att komma försent till något riktigt viktigt, skäms som fan då.
5. När man förväntat sig något och så blir det inte som man vill.
6. Att det är alldeles för lätt att slösa pengar!
7. När någon väljer bort/glömmer bort en.
8. Att tappa bort något värdefullt!
9. Pencillin!
10. Att vara tvungen att göra något. Vill ha frihet!

SICK.

Sitter hemma och är sjuk, blev det bara sådär idag när jag vaknade. Jag är lite smått orolig med tanke på pencillinet kan göra detta = brist på vita blodkroppar.
Det kommer inte vara så roligt att gå till skolan och må så här imorgon, och skriva nationella ämnesprovet i svenska i... 3 timmar tror jag. Känns sådär! Vem kan skriva en uppsats med ett huvud som väger 2 ton och en hals som gör ont så fort man andas?
Är på rättså dåligt humör, det kanske märks.. haha. Dock har cheesecake och ett par dvd-skivor OC hållt mig vaken och glad hela dagen. Helt otroligt, är fortfarande på season 1 av 4.

Day 13

Favourite blogs.

Jag läser mest mina vänners bloggar(kolla länkar).
Jag följer ett par andra bloggar med, typ the juicy details, twice as,
rebecca & fiona(som för övrigt kommer till peace and love, dör!!!!), Lamelama, tigeryouth, amanda berg och massa mer...


Day 12

Something you regret.

Ojdå, var börjar man?!
Kan ju börja med att säga att jag i natt troligtvis kommer ångra att jag åt knäckebröd i sängen idag på morgonen, rätt jobbigt.
Jag tror att jag ångrar det mesta jag gjort om jag ska vara ärlig, enligt mig själv gör jag aldrig någonting rätt. Mina lögner(alla ljuger väl någon gång), misstag, provresultat, perioder i livet, vissa inköp, jag ångrar alltid när jag glömt skriva dagbok, att jag inte städat på 100 år, att jag bara har godkänt i idrott och inte kämpar mer, att jag aldrig använder mitt gymkort osv...

Day 11

This week.

Måndag: Det var ju skola, sen pluggade jag troligvis resten av dagen. Och tittade nog på OC.

Tisdag: Försov mig en och en halv timma, kul. Hade bad i skolan, och biologiprov, gick nog asbra! Hoppas jag. Tittade nog på OC med.

Onsdag: Hade elevens val och "provocerade" tydligen bildläraren med mina bilder, vad som menas med det är en bra fråga. Pluggade ännu lite till, och tittade på OC.

Torsdag: Friluftsdag i skolan, försökte åka skridskor vilket gick åt helvete, haha. Åkte till Båstad och ångrade mitt gymnasieval.

Fredag: Var med Saga och åt choklad, chips och tacos! Tittade på sexiga vampyrer(Twilight-filmerna), asfett.

Lördag: Jobbade hela dagen, var hemma på kvällen. Åt upp resten av chipsen och chokladen.

Söndag:
Fotat ett gäng rätt så tröga människor, träffat nellie och tittat på i rymden finns inga känslor. 

Nu: Godnatt.

Mums

Adrian Lux, den mannen alltså.


Snart kommer Nellie till mig, vid fyra för att vara exakt. Vi ska fota våra vänner i People in Distress!
Jag har precis duschat, ska snart göra mig i ordning och lyssna på världens bästa spotifylista.

Day 10

How you hope your future will be like.

Jag vill ha bara ha grymt kul, göra saker jag tycker om och ha jävligt roligt helt enkelt.
Skulle inte vara helt fel att jobba på något ballt ställe, bo i en snygg lägenhet med några astuffa tjejer och älska livet! Det skulle vara asfett.

Whats up?!

Ja, tänkte berätta lite vad jag egentligen hållt på med dom senaste dagarna.
I torsdags var det friluftsdag i skolan och jag åkte skridskor för första gången på.. hur länge som helst!? Det slutade inte bra kan jag lova, jag var nog på isen i 10 minuter och trillade 12 gånger. Inte min grej det där.
Åkte sedan till båstad för att kolla på en gymnasieskola, men hey, 180 elever.. det är färre elever där än skolan jag går på nu, och jag vill komma till någonting större(och nu lutar det åt att jag kommer vara tvungen att åka tåg 2-3h varje dag.. varför sitter jag fast i denna håla, VARFÖÖÖR). Nej, men kan seriöst inte bestämma mig. Hur svårt som helst?!
Måste även lära mig att komma ihåg att äta, vilket jag tydligen har blivit för dålig på eftersom att jag väldigt ofta nu för tiden går och lägger mig på kvällen och har hur ont i huvudet som helst och mår illa, det försvinner dock efter att jag ätit, så måste som sagt börja komma ihåg det.
Har även börjat på en ny pencillinkur mot magen, tänk er att någon står och sprutar parfym i munnen på er varje gång ni öppnar käften, inte så fett, men det är så det smakar. Dygnet runt.
Har även haft två prov denna veckan, matte och biologi. Så har varit kind of busy. 

Idag har jag träffat Saga, vi har ätit tacos och en himla massa choklad och chips, mums.
Vi har även tittat på new moon och eclipse. Dör lite, vill ha Edward(dock inte robert pattinson, utan Edward, mums).
Imorgon/idag ska jag jobba från klockan 11-16.30. Känns sådär, hade gärna haft en långhelg till. Alltså åh.

Förresten, vad komplicerat allt är ibland.

glida runt


Day 09

Your beliefs.

Jag tror inte på någon gud eller så, det har aldrig riktigt varit min grej tror jag inte.
Däremot tror jag på karma! Det har jag alltid gjort och det känns verkligen som att det är så. Gör man goda gärningar får man någonting gott tillbaka!

Sen tror jag också att om man kämpar tillräckligt mycket för ett mål eller något annat man vill uppnå så kan man klara det, vad det än är, hur svårt det än må vara.