California.Någon gång i mitt liv ska jag ta mig till staten från mina drömmar. Utbytesår? Ja tack!

Förresten, nu när ni har blivit fler: Hur hittar ni sötnosar hit?

My baby.


Nu är den här snyggingen på väg hem till mig, åh vad underbart(och behövligt). I morse höll laddaren till min nuvarande skitdator på att brinna upp. Eller nej, jag överdriver jämt men plasten smälte faktiskt. Nu verkar det fungera dock. Men jag är löjligt lycklig över att babyn på bilden snart är här, mums. Nu längtar jag efter lön+barnbidrag så att jag kan köpa min longbooaaard!
Och förresten "Fab", jag kallar mig inte skatebrud! Jag vill bara ha en longboard som jag kan cruisa runt på - inget annat.

Ointressant fakta.

Idag beställer jag en ny dator, fan vad fett. Blir ingen macbook, orkar inte vänta så länge, plus att det faktiskt inte är världens bästa dator(försöker övertala mig själv att jag inte behöver en mac för att vara lycklig, haha). Det blir istället en skitsnygg samsung 15,4" laptop. Och nej, jag kan faktiskt ingenting om datorer så jag vet inte om det är skit eller om den är asbra, men pappa har iallafall godkänt den. Och jag kan köpa den för dom 7000:- jag faktiskt sparat ihop till själv, sen är mina egna sparpengar slut. :) Det betyder att jag kan köpa min longboard av barnbidraget och lönen som kommer nu den 25e. How awesome.

Gissa vem som ska köpa...

           

           

En longboard! Är sjukt sugen verkligen. Att glida runt på i sommar, så galet härligt alltså. Dyra dock. Haha.

Rooibos tea, homework and Veronica Maggio.

Sitter och skriver klart min engelska, eller blev rättare sagt precis färdig! Känns himla bra faktiskt, speciellt när man har en kopp med asgott te i handen, precis upptäckt att rooibos är godast näst efter chai, och Satan i gatan strömmar ur högtalarna.

Tio dagar kvar av omvalsperioden till gymnasiet. Endast tio dagar.
Handel/entreprenör? Estet/media? Samhäll/media? Ekonomiprogrammet?
Snälla, hjälp mig. Jag klarar inte detta själv!