Hard work work:


Nöjd tjej är på väg hem från gymmet. Är galet sugen på en lussebulle, så nu ska jag springa hem och klämma i mig en. Gottttttt.

Eating phish food?:

Såhär ser min kväll ut, The Hills och Ben & Jerry's. Känns helt okej faktiskt!
Note to self: du skall icke shotta.

TAGGAAA:


@nässjö.

Sitter på stationen i Nässjö all alone. Har varit på sjukhuset och tömts på blod nu på morgonen så är både hungrig och yr, dessutom glömde jag skolkortet och plånboken hemma så är ganska fast här. Får se hur detta går, just nu vill jag iallafall bara sätta mig antingen på x2000 mot stockholm(ni anar inte hur lockande den tanken är, varje morgon!!!!) eller på 301an hem igen.

NELLY CRUSH BOOT:


Mina käraste Dr Martens behöver verkligen ett par polare och jag fastnade för dessa. Kostar 399 spänn på Nelly!

20/11/11:

Idag har jag varit och gymmat för tredje gången sen i onsdags. Nu jävlar har jag kommit igång, haha! Har även bakat asgoda kakor och beställt grymmaste skorna. Nu kollar jag på gossip girl, slänger upp en bild på skorna senare ikväll!

::

Är så jävla trött på mitt hårjävel. Drar mig mot duschen för att slänga i minst ett kilo silvershampoo och up to prove var detta slutar.

CHRISTMAS WISHLIST:


FIGHTING FOR.

Fick hem priset redan idag, så jävla glaaaaaaaaaaad!
Fick även ett a5-vykort med en av mina favoritmålningar som hon har gjort. "The past is the past and the future is what you make of it", så bra. Sen att min kamerajävel förstör hennes motiv totalt är ju en annan femma.....

TODAY.

Träffade Nellie idag, vi tittade på Eclipse(förberedelse inför Breaking Dawn pt.1 premiären imorgon) och hon vek en origamifågel till mig som tydligen blev skitdålig för att pappret var för mjukt. Haha!

KAN DEE WINNER.

Hörde att det var jag som vann denna galet snygga tygkasse på kandees.com! Vet inte huuur många gånger jag har lagt den i varukorgen men sen kommit fram till att jag inte har pengar till det. 1000, minst!
Blev så glaaaaaad.
Måndag, suck. Är alltid fruktansvärt astrött på måndagar, det är till och med så mina klasskompisar har börjat reagera på det nu, haha.

REDHEAD.

GALET jävla sugen, ska gå till Sanna i veckan och kolla om det går att fixa till så här rött hår på mig. Så fiiiiiiiiiiiint.

SKEPP OHOJ!

phs me.
This week - shopping, halloween, partying and me-time.

IN TIME.

Var och såg denna filmen på Saga med Hanna idag, var mycket sämre än väntat. Antingen var det för att det endast var åtta personer i hela biosalongen och stämningen var worthless eller så var filmen helt enkelt inte min grej(nåt fel var det iallafall, eftersom jag satt och spelade wordfeud genom halva filmen).

WE FOUND LOVE IN A HOPELESS PLACE.

Gillar videon som fan.

SHADOW.

Är lite lagom assugen... Speciellt på NAKED paletten från Urban Decay. Synd bara att den knappt går få tag på från sverige och priset ligger väl runt 350 sek.