JULIA&LINDA...

... är taggade till tusen!!

SLIVER NIGHTCLUB/HALLOWEEN.

Då var det dags! Sitter hos linda nu och har precis duschat, funderar lite på att ta tag i att fixa i ordning allt för nu är det party!

VARFÖR ÄR ALLA SNEA I NÄSSJÖ?

Kom precis hem från Nässjö! Hade en asbra kväll igår trots konstiga fester, volvoraggare med pistoler och att alla var så jävla snea och det var bråk överallt!
Gillar min klass som fasen, underbara tjejer!

CAN YOU TURN IT DOWN.

Vad sägs som lite house så här på morgonen?

WEHEARTIT.

Kolla min awesome weheartit-widget jag har fått i menyn! Bugar och bockar till Suzanna!
(passa på att följa mig, passionpizzafashion)

BEAUTIES.


Kan tala om att dessa puddingar är ca 1mm från att bli mina. Får. Inte. Köpa. Fler. Skor.
Isånnafall har jag redan gjort av med.. Maggiobiljett huskvarna 325+ maggiobiljett norrköping 300+ converse 440+ domma skorna 299. Bara idag liksom. Fasen.....

OCH HELA VÄRLDEN ÄR MIN. UNTZ UNTZ.

Har haft huvudvärk i tre dagar i sträck nu så insåg att det var lika bra att stanna hemma från skolan idag. Sov typ 13 timmar inatt, skööönt.
Beställde ett par vita converse idag med, sitter fint som fasen! Mina svarta är trasiga från häl till tå så nu var det dags tyckte mamma, haha.

För övrigt har jag varit utan pengar på mobilen i exakt en månad idag så det sitter ju lagom fint att kunna smsa och ringa och allt vad det är nu igen!!!

Har ju fått dille på remixer av alla olika sorters låtar!!! Veronica Maggio - Välkommen in Mich remix. Asfet bas.


SHOOL/AVICII.

Sitter i skolan, har svensklektion, skriver en väldigt tråkig artikel och lyssnar på bra musik. Det är livet det.
Har även börjat fundera på om mitt blåmärke på knät från emmaboda har tänkt att sluta göra ont och försvinna nån gång?!?!

PASSIONPIZZAFASHION//.

Kolla in min tumblr!!!

YOU CAN HATE BUT NEVER BREAK ME.

Hade en asbra kväll igår! Idag har Nellie och jag hängt framför TV:n och lejonkungen och nu ska mami ha "mary kay party" så jag bör väl fixa i ordning mig lite och vara social.
Amanda Fondell - Made of (nause cover)

LOOKIN' DEAD?

Drar till Nellies och Amandas maskeradparty!

SLIVER NIGHTCLUB/HALLOWEEN.

Denna biljetten fixade jag när jag var i jönköping i torsdags! Känner på mig att det kommer bli asfett!

JÖNKÖPING.

Sitter i Lindas lägenhet i Jönköping och hänger, kommer hem sent ikväll. Imorgon har vi sovmorgon till fem i tolv, skönt!

PEOPLE CHANGE.

Det är helt sanslöst hur mycket mitt liv(och jag!) har förändrats de senaste tre månaderna.
Jag flyttade hemifrån till en stad jag egentligen inte kände och började i en klass där alla var främlingar, lagade min egen mat och diskade min egen disk. Tvättade mina egna kläder, gick och handlade, shoppade upp alla mina pengar. Gick i en superbra skola med världens bästa klass. Kom fram till att utbildningen inte var min grej alls, tråkigt och det var inte vad jag ville. Efter ungefär en månad på IB bestämde jag mig för att byta därifrån, jag kontaktade Brinellgymnasiet på torsdagen och måndagen där efter var jag inskriven på Frisörprogrammet. Jag tjafsade med snubben jag hyrde stället i Jönköping av och sa upp mig från boendet, jag tappade nycklar och busskort och polisanmälde och tjabbade med försäkringskassan. Jag åkte fram och tillbaka till jkpg och betalade oändliga mängder pengar på tågresor, jag flyttade hem och uppskattade det mer än någonsin.
Nu går jag på brinell och trivs bra som fasen, trots att jag pendlar ca 2h varje dag. Tycker till och med att det är mysigt att pendla. Dock har jag tappat all struktur i mitt liv, jag äter pressbyråns kanelbullar till frukost och choklad till lunch, en pizza till middag och kakor till kvällsmat. Okej, riktigt så ser det inte ut(inte längre, är pank nu ju), men nästan.

Det kanske inte riktigt märks i texten, men det har blivit radikala förändringar. Både i mitt liv och på mig som person, kanske inte sånt som märks utifrån men jag hade till exempel världens telefonfobi tills jag insåg att "ska jag inte behöva sitta fast på IB i tre år och dö rent socialt så får jag fan göra någonting åt det". Nu känns det inte alls lika hemskt att ringa någon längre(kunde bokstavligen gråta i tio minuter för att jag var tvungen att ringa min bästa vän). Jag har insett lite mer vad det är som faktiskt är viktigt i livet och jag vet att jag inte kan vara någon annan än mig själv för det fungerar inte så.
Gillar livet och trivs asbra med allt. Önskar bara att jag kunde få lite mer struktur på t.ex studier, mat och skaffa mig en jävla budget(ca 1000:- av 1050:- går till onödiga saker, varje månad. Och det tar slut de två första veckorna). Men det är väl sånt som kommer med tiden.

Tänkte bara säga att jag gillar livet. Och att folk förändras med tiden, det går inte att förhindra. Och att jag har förändrats så snabbt att jag till och med ser förändringen själv.

LIKE A RAVEN SHE GOES.

Rebecca & Fiona - Jane Doe
Visserligen var det några veckor sedan, men fan - de har gjort det igen. Så jävla bra.

RAVE IS KINGGGG.

Nu såhär en månad efter IB-festen kommer mina nycklar OCH mitt busskort på posten. Livet är underbart (linda du kan ju förvänta dig att jag kommer till dig en gång i veckan nu, hehe).
Är ganska dålig på det här med bloggande och så, men har inte tid. Kommer hem så jäkla sent på vardagarna och helgerna är superuppbokade, men jag lever!
Ikväll är det hotellet så nu ska jag dra och fixa naglarna och smink och sånt så kommer phia till mig snart och sen drar vi väl iväg. Puss!

Problem: Solved.

Hårproblemet är över! Gick till min lärare i fredags och frågade vad jag skulle göra, hon gick direkt och hämtade två tuber färg och en flaska väte och utan att veta riktigt vad det var för färg så slängde jag i det i håret och BANG så var det problemet löst.
Nu är det en kall riktigt mörkröd färg och jag gillar det som fan!

Just nu sitter jag och häller i mig energidryck för att jag ska orka skriva en novell och plugga matte ikväll. Novelljävel. Matte. Suck.

HEJ.

Är trött som fasen. Borde fortsätta skriva på min novell, sitter istället och lipar över mitt jävlahårjävel. Det är lent,  ligger sådär mot axlarna att man verkligen inte kan göra något för att hålla det platt, det är höst och regnar ute, jag går frisör och har tråkigaste håret i världen. Och fulaste. Självförtroendet sitter seriöst i håret. Vill ju att det ska bli långt så vill inte behandla det allt för mycket och jag är nog fulast i världen i toffs. alla uppsättningar för den delen, kan inte ens sätta upp luggen. /cry
INGEN SOM HAR ETT TIPS PÅ MITT OLÖSBARA PROBLEM????

ÖSTERGÖTLAND.

Befinner mig just nu i Norrköping hos Hanna. Tanken är att vi idag ska ta oss ner till staon och shoppa och sen ikväll drar vi till Linköping för häng med festivalgrabbar! Åker hem imorgon kväll.