25.2

Vaknade idag med vin över hela golvet, ölburkar under sängen, en sönderriven vinbox lite utspridd överallt och själv låg jag 10% levande och 90% död i sängen, en svullen hand och ett blått knä. Galen kväll!
Nu önskar jag mest att jag var på väg till metro i hultsfred. Men nej, jag får lyssna på den svenska björnstammen genom högtalarna istället, just nu går denna på repeat.
Linda kommer hit om 40 min så bör ta tag i mitt liv och gå och duscha nu!


Norrköping shopping 19.2


What to say, mitt prylhjärta tog över. Detta var det jag kom hem med och jag älskar allt! Alltså, pensel nr 110 och 379, dual foundation Stockholm, eye pencil silver soil och en underbar färsk ansiktsmask från lush, cupcake. Luktar och ser ut som choklad, underbaaaar.


Dead 16.2

Sitter nu i Hannas säng, helt slutkörd! Var på ett intensivpass på Friskis och Svettis innan, nu är vi hemma och har duschat och snart blir det mat!


16.2

Har kanske glömt att säga att jag är hos Hanna i Norrköping? I vilket fall som helst är det här jag är, idag har hon lektion på Kolmårdens djurpark och klart jag hänger med! Just nu sitter vi hos elefanterna. Vill inte påstå att det luktar så gott här inne, haha..


Make up 15.2

 

Drog på make up kurs på make up store idag, fick med mig dual foundation Stockholm, pensel nummer 110 och eyepencil Silver Soil. Allt till ett värde av ca 575:-. Ska tillbaka imorgon och köpa en powder brush också, behöver det verkligen! Kommer bli urfattig, men det kan det väl vara värt? För övrigt fick jag inte till någon bild på hur sminket ser ur med tanke på iPhone-kameran och kvällsljuset, men den är i vilket fall grön och mina ögon ser galet blåa ut! Kul att testa nytt.

12.2

Dagens frukost, mixade bär med kesella och mina nya gymskor! På tal om gym, snart dags att dra.

 


ligga? 11.2


Today 9.2

Idag är jag "ledig". Har varit ute på en powerwalk, pluggat och gymmat hittills. Snart drar jag och Suzanna ner till Cecil för en fika. Var alldeles för länge sen sist!

hair-inspo 8.2


Om jag fick välja precis hur jag ville göra med mitt hår skulle jag troligtvis skaffa mig en page, precis som Angelica Blick. Hårperfektion.

Eld 7.2

Kommer för övrigt spendera kvällen framför brasan med årets första skoluppgift. Hur mysigt?! Klagar inte!

Back to school 7.2

Dagens mellanmål framför tv:n, hur gott?! Och nu är man tillbaka till skolan, men bara för en vecka, sen är det lov igen! Fantastic. Då drar jag upp till Norrköping och hänger med bästa Hanna! Can't wait!

Tar tag i mitt liv 5.2

Nu är det fan dags. Träning 5 dagar i veckan, ingen mer skitmat och bara snacks på lördagar. Kom igen nu Julia!

Nattläsning 4.2

 

 


Nails 31.1