day 08

Your facelook today.

Hej sexy

Det är suzz fel att jag vet vem han är, men argh! Han får ligga under kategorin "önskelistan".

Day 07

Something you miss.

Festivaler, sommar, glädje och sol.

Shopping

Det här var alltså vad jag fick med mig hem från Jönköping i fredags!

BH från New Yorker, 139;-

Väska på Gina Tricot rean, 99;-

Läpp penna från Make up store, 135;- + pennvässare från H&M

Öronhängen från JC, 59;-. Köptes dock inte i Jönköping utan här i Vetlanda tidigare i veckan.

Hotellet

Hade en riktigt bra dag igår, först jönköping med Suzanna, sen hem till Nellie på förfest och sen hotellet!
Hotellet var inte alls så roligt som det skulle kunna vara, folk slogs och lipade hela kvällen, inte speciellt roligt. Men hos Nellie var det astrevligt faktiskt! Bilder från jkpg kommer sen.
Ronja, jag och Evelina
Ivanka, mina ben, Evelina, Tuva och Emily
Nellies bilder för övrigt!

Dålig start

Har fått en väldigt dålig start på den här dagen, men snart drar jag till min favorit-suzanna!

Hej

Är skittrött. Klockan halv elva kvällen innan en studiedag!? På tal om studiedag, imorgon åker jag och Suzanna till jönköping igen! Åker härifrån klockan 10.04, känns lite sådär, ingen sovmorgon men hey, en bra dag är värt det. Skulle kunna åka till jkpg bara för att dricka chai latte liksom. Nu är det ju inte därför jag åker men skulle kunna göra det. Tror jag ska köpa eget chaipulver denna gången, men frågan är om det är värt 80 spänn?! Hoppas det är gott. Har ju massa latte-maskiner osv här hemma, bara det som saknas så.
Har ju fått höjt barnbidrag, lön på 1700;- osv, hej jag slösar pengar!
Men vad ska man annars ha dom till. Har kollat in ett par byxor och en väska på gina, hoppas det finns där med!

Ibland får jag konstiga ryck och får för mig att jag är bra mycket fetare än jag är, till exempel köpte jag en t-shirt i strl large från gina för inte alls längesen. Vad fan liksom?! Så idag bestämde jag mig för att försöka göra något snyggt av det, försökte klippa till ett linne men det gick inte riktigt lika bra jag som jag ville. Har dock några idéer om hur det faktiskt kan bli bra, men hey, orkar inte sätta mig med nål och tråd nu. Måste sova egentligen.

Idag efter skolan träffade jag Saga och Evelina, fina tjejer det där. Vi har i princip ätit hela dagen, färgat Evelinas hår som blev asbra och tittat på Twilight och New Moon. Imorgon träffar jag förhoppningsvis båda dom två imorgon, om jag drar till hotellet, får se. Får är egentligen för liten för att få gå in men det hindrade ju mig inte på Utposten så om jag har pengar drar jag troligtvis dit! Asroligt faktiskt, måste ut och träffa människor. Känns som att jag har varit isolerad av skolan och annat ett tag nu, vill ut och ha roligt. Försvinna från mig själv lite, haha.

Mina två hundar ligger och sover jämte mig och Yenn är så söt så jag håller på att dö, seriöst! Man får inte vara så fin. Den andra, Molly, snarkar och låter som en gris men jag gillar henne ändå! Men nu ska jag med sova, god natt.

sssleep

Har sovit från att jag kom hem, fyratiden alltså, tills för ungefär en halvtimme sen. Jag sover bort mina dagar?! Vad fan liksom. Jag har jättemycket plugg och så somnar jag ifrån det, kul.
På tal om plugg så ändrade jag mitt gymnasieval idag, känns hur bra som helst! Åh vad jag är taggad och önskar att jag kommer in. Kan inte säga vad jag sökte i första hand, men efter det valde jag Samhällsprogrammet inriktning Medier, information och kommunikation, Teknikprogrammet inriktning Informations- och medieteknik och till sist Ekonomiprogrammet inriktning Juridik. Hoppas hoppas hoppas att jag kommer in, iallafall efter omvalsperioden då jag har hunnit höja mina betyg, det känns som att jag inte kommer så långt med mina 230 poäng. VILL SÅ MYCKET.
Älskar att Håkan Hellström kommer till både Siesta och P&L!


Tjat

Sitter hemma just nu, har varit hos tandläkaren för att kolla hur det gått med tandställningen och så, tydligen så har inte mina tänder flyttat sig någonting sen jag tog ut den! Asbra, speciellt med tanke på att jag aldrig använder den man ska ha på natten när man sover. Borde göra det egentligen. Haha.
Börjar förresten inte nästa lektion förrän 13.40 tydligen, asnice! Har bara engelska och slöjd sen slutar jag för dagen. Då ska jag träffa min fina vän Saga, för första gången på mycket länge. Som jag längtat. Ska även gå förbi suzanna och hämta min plånbok som jag glömde i hennes väska igår, haha. 
För övrigt släpptes bland annat Looptroop Rockers, Håkan Hellström och Säkert! till peace and love idag. Älskar det!!

För övrigt provade jag Conversen idag, kul att jag tog storlek 36,5 och dom var för stora?! Fattar inte, mina fötter måste nog ha krympt lite. Förra sommaren hade jag ju 37! Konstigt sånt här. Får väl skicka tillbaka och byta dom.

day 06

What you wore today.
Såhär ser jag ut idag! Hej min kropp ser helt oproportionell ut och det ser ut som att jag försöker med världens modellpose.
Linnet kommer från monki och kostade 99;- och skinnbyxorna är från New Yorker, 319;-

Älskar för övrigt när Shakiras låt Loca spelas på MTV, sjukt bra låt!

Skor

Idag kom mina nya converse, är överlycklig. Som jag längtat!
Har som sagt haft mina andra i ca 5 år nu så dom börjar bli lite slitna. Så slitna att jag snart inte har någon sula kvar.
Fick även hem ett par rosa Reebok Easytone, får dock se om jag behåller dom eller hur jag gör.

Kollade min hotmail innan, för första gången på jag vet inte hur länge. Hittade en rabattkod på 25%, kan inte bestämma mig om jag ska beställa dom fina kilklackarna med dragkedja... Vi får se hur mycket pengar jag har kvar efter Jönköping på fredag, vilket jag förresten längtar till!

Day 05

10 things you like.
1. Festivaler. Finns det någonting bättre?!
2. Kläder, väskor och skor.
3. Sena varma sommarkvällar.
4. Sol och blå himmel!
5. Mina underbara vänner.
6. Spotify!
7. Att ligga i sängen hur länge som helst och bara dra sig innan man går upp.
8. Att spela på min nya fina gitarr som jag döpte till Edith.
9. Chailatten på Espresso House!
10. Att åka till ett varmt fint land och bara ta det lugnt.

Siesta!


Det blir nog troligtvis både Siesta och Peace and Love i år, älskar det! Fantastic. Kommer nog inte iväg till Sunny Beach denna sommaren heller, lite tråkigt. Saknar det.

Längtar efter sena sommarkvällar, att sitta på taket med vattenpipa, naturgodis och kaffe.

mysigt värre

Igårkväll åkte jag och några andra brudar ut till en klasskompis i Ekenäs, Vi åt supergod tacos och badade i en jättevarm och skön badtunna hela natten, snackade mycket gamla minnen och vi kunde inte låta bli - sanning eller konka! Nostalgi så det bara smäller om det. Det slutade med att jag fick springa ut på isen på sjön som han bor vid och halkade och slog mig överallt. Men efter det var det väääldigt skönt att hoppa i tunnan igen!
Vi försökte även sova åtta stycken i en dubbelsäng, slutade med att jag har världens största blåmärke på låret och blev mosad under massa människor, sov ca 2h på hela natten. Vid klockan halv nio kom min pappa och hämtade mig så åkte jag äntligen hem till min varma säng.
Nu har jag återhämtat mig lite men jag reser mig nog inte upp en enda gång till idag!
Men jag hade en underbar kväll, synd bara att jag glömde att ta med min kamera så det blev inga bilder. Och om det hade blivit några bilder så hade dom nog inte varit speciellt vackra ändå, så det var nog bara bra!
Längtar lite tills min kusin kommer med alla fyra OC-boxarna, hade behövt dom idag. Har inga filmer kvar nu! Men jag överlever nog dagen.

Day 04

Your favourite movie.
Jag älskar amerikanska college-filmer, actionfilmer, kärlekskomedier osv... Har nog ingen favoritfilm direkt, men vem älskar inte Aladdin och alla andra gamla älskade Disney-favoriter?!

Copenhagen

Fick ett sms idag av mamma där det stod "har bokat biljetterna nu", fattade ingenting först, men den 19 april åker jag och min underbara mamma till Köpenhamn! Åh vad härligt. Vi ska bara gå runt på Danmarks vackra gator och ha det supermysigt.
Jag gillar Danmark och det var hur längesen som helst jag var där, blev så himla glad. Nu har jag verkligen någonting att se fram emot!

Önskelistan

Matsumoto 3 SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM Matsumoto SEK 379, Nelly  Shoes - NELLY.COM Wrecker Shoe SEK 1995, Jeffrey Campbell - NELLY.COM
Matsumoto 3, 399;- Matsumoto, 379;- Jeffery Campbell, 1995;-

Man kan ju alltid få drömma lite!
Älskar sånna här klumpiga skor, supersnyggt. Speciellt Jeffery Campbell-skorna, så himla fina!
Stör mig lite på att jag faktiskt hade Matsumoto 3 hemma, men i för stor storlek. Min storlek hade tagit slut så jag sålde dom till en kompis. Nu har 36 kommit in igen och jag har inga pengar alls! 


Inte okej

Jag har alltid varit tvilling, och min personlighet är verkligen typisk för en tvilling, så det kan inte vara sant!
Och ormbärare, vad kommer det ifrån?! Jag tror inte på det iallfall, jag är ingen oxe kan jag tala om!
http://www.aftonbladet.se/wendela/article8406104.ab
http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleID=5912226
Det enda rätta!

HOMEWORK



Sitter i min säng med tända ljus, en stor kopp vaniljte och lite tyskaglosor. Hur mysigt?!


Memories




Thailand, 2 years ago. Saknar det, vill tillbaka!

Day 03

One of your favourite shows.

Utan tvekan, The O.C! Världens bästa TV-program någonsin.
Jag har lite panik, har sett 1, 2 och 3 säsongen och jag får inte tag på 4an.
Ingen som vill låna ut/ladda ner season 4 till mig?
Dör lite om jag inte får tag i den snart!

Edit: Min kusin kommer förbi med alla fya säsongerna till mig någon gång nästa vecka, bäst!

huvudvärk

Orkar inte, har i princip kronisk huvudvärk på grund av bakterien i magen. Är jämt trött, mår illa, huvudvärk som sagt är bara några små biverkningar.
Blir imponerad av mig själv att jag orkar vara i skolan hela dagarna!
Sökte även till gymnasiet första gången idag, på impuls, hur smart var det? Ångrar mig redan och ska gå och ändra någon gång. Jag har ju fram till 1 mars på mig så det är nog lungt. Vet inte vad jag vill, åh jobbigt.

På lördag ska jag och några andra brudar och killar ut till en klasskompis i Ekenässjön och bada badtunna, mysa och snacka gamla minnen! Kommer bli hur mysigt som helst. Jag har aldrig badat badtunna innan, men hur skönt låter det inte?

Just nu önskar jag att jag hade en 200g marabou mjölkchoklad att gosa med.


fan också

De ringde från sjukhuset idag när jag kom hem från skolan, jag har fortfarande inte blivit av med min magbakterie, kul! Ska antagligen börja med en till pencillinkur och hoppas att den försvinner då. Annars? Ja, då får jag väl leva med det. Kul.
De har även ringt från synsam och jag ska dit och kolla synen igen på fredag, måste tydligen ha läsglasögon?! 16 år och läsglasögon, herregud. Det är mycket nu alltså, haha.

Igår gjorde jag av med mina absolut sista pengar + presentkort, köpte spetstrosor(rea!) och en tisha på gina och lite på H&M. Har nu alltså 1 krona och 63 öre kvar och det ska jag leva på fram till den 27e, den 28e åker jag och suzanna till jkpg igen och där försvann dom pengarna igen! Jag lever i en fattig framtid helt enkelt. Så är det när man sparar till någonting man verkligen vill ha. Längtar för övrigt tills lönen och allt kommer så jag kan lägga in det på sparkontot, vuxenpoäng eller vad?!


Day 02

Your views on drugs and alcohol.
Hm, alltså det är ju upp till var och en!
Men jag tycker att droger är sjukt onödigt och borde utplånas. Många säger att alkohol är ungefär lika dant, man kan bli beroende osv, men då kan väl alla hålla sig till det då?! Troligtvis är det inte alls samma sak, visst kan man bli alkoholist om man dricker för ofta. Men om man festar någon gång ibland i små mängder är det inte dödligt, vilket droger kan vara.
Cigg och snus är ju visserligen farligt, men för hoppningsvis fattar alla som håller på med sånt regelbundet att det är skit och slutar medans man kan. Och dom som inte testat borde inte testa, helt enkelt.
Jag kommer aldrig testa knark eller något sånt, det är verkligen inte min grej.
Blir äcklad av bara ordet knark. Usch.

30 day challenge

Day 01 - Where you'd like to be in 10 years.
Here we go.
Om tio år alltså. Då önskar jag att jag håller på med någonting som jag verkligen vill göra.
Om jag så är sophämtare i Vetlanda kommun eller världskänd stylist så vill jag göra någonting som jag trivs med. Det kommer troligtvis inte vara sophämtare, haha, men ja. Och jag kommer troligtvis inte heller vara kvar i Vetlanda. Mina drömmar är att ta mig så långt ut i världen jag kan, jag vill se mig omkring, uppleva saker.
Om tio år är jag 26, då vill jag ha hittat kärleken. Det är lagom ålder, jag vill nog inte ha barn än men det kommer finnas i framtidsplanerna.
Jag vill bo i en stor, ljus lägenhet med stora fönster och fin utsikt. Jag vill resa mycket,inte bara gå runt hemma och inte göra någonting. Jag älskar att hitta på saker och komma ifrån vardagen lite.
Det skulle inte heller vara så dumt att vara Hollywood-fru, det kan behövas någon med hjärna där också, eller? Haha.
Nej, men jag antar att jag inte har speciellt mycket framtidsplaner så länge jag trivs med vad jag gör.

Clean as hell

Den här skinnjackan hittade jag och Suzanna på Gina rean i fredags, 100 spänn! Sjukt bra, och efter att jag har sytt i den och fixat lite med den så kommer den vara perfekt!
Har även beställt hem ett par nya svarta converse. Det var dags att byta ut dom jag har haft från femte klass, det känns lite i hjärtat. Snyft. Nej men det behövdes verkligen, det är snart hål rätt igenom dom, men man kan iallafall inte säga att jag inte använt dom flitigt!

Har för övrigt städat hela dagen, och jag är inte klar än. Sjukt hur stökigt mitt lilla rum kan bli?! Kan väl inte säga att jag är speciellt aktiv när jag städar heller, men ändå. Med bra musik klarar man allt.
Skönt att det är rent nu iallafall.

Huvudet i sanden

Har precis vaknat och är ensam hemma, äter frukost vid datorn och spelar den här låten i hela huset.


Inatt drömde jag om Peace and Love. Festivalarmbanden var jättefula och campingen var i princip tom. Alla satt och drack lingondricka och Lasse Stefanz spelade istället för Jay-Z. Haha, vilken dröm alltså.

Babbel

Lördag alltså. Har jobbat från tio till fyra, tog med mig semlor och räkmackor hem som jag har ätit nu! Gillar faktiskt inte semlor så speciellt mycket, så det var nog första och sista för i år. Är sjukligt trött, kom hem sent från suz igår och kunde inte sova, sen upp tidigt idag, så det blir lungt ikväll.
 Vill kunna börja plugga, just nu vet jag bara hur mycket som ligger framför mig men det är ingenting som jag kan börja på. Och nationella, kul! Verkligen inte. Fast ändå rätt skönt att man inte kan plugga speciellt mycket till det, det tar inte så mycket energi. Börjar med nationella i svenska vecka 6, ett av mina svaga ämnen. Fattar inte gramatiken, till skillnad från engelskan som är hur lätt som helst enligt mig.

Har lite nya saker jag köpt, bland annat kapet vi hittade på gina igår. Kommer snart.


I'm ruined

1. Monki 80;- 2. Gina Tricot 29;-(79;-)
Skönheten från Monki köpte jag när jag och Suzanna var i Jönköping i måndags, skitsnyggt med ormskinnsmönstret! Den andra hittade jag på Gina Tricot idag när jag var där med Caisa, kostade bara 29;- på rean, och så kanske jag inte får plats med den från Monki i mindre väskor..? Kunde helt enkelt inte låta bli! Kul att jag köper saker för pengar jag inte har!
Men... hittade också en asfin T-Shirt som jag la undan, 100;-. Ska försöka pressa ur dom ur min bror som faktiskt är skyldig mig det så det löser sig nog.

Förresten.. är det bara vi i sverige som säger "tjugolapp"? Eller gör dom det till euro med, hur låter det, "tiolapp"?

Ambivalent

Sitter här och har lite smått panik kan man säga, är så himla osäker!
Vi fick papper om gymnasievalet idag och jag har ingen aning alls om vad jag vill. Verkligen inte! Och snart måste ansökan vara inlämnad. Gud...
Jag vill egentligen inte plugga så himla mycket, samtidigt som jag vill gå den mest ansträngande plugglinjen, samtidigt som jag vill gå någonting praktiskt och faktiskt ha roligt i tre år. Sjukt svårt!
Önskar att jag hade en "dröm" som alla andra. Jag vet inte vad jag vill, vart jag ska ta vägen eller vad det ska bli av mitt liv.

Morgonkaffe


Kul att man somnar typ en halvtimme innan klockan ringer och det är dags att gå upp!
Eftersom jag sovit så dåligt var det första jag gjorde när jag vaknade att gå ner och sätta på kaffekokaren. Annars kommer jag aldrig klara dagen!
Så här sitter jag med en asstor mugg och klunkar i mig kaffe med lite mjölk och chokladpulver, så gott!

Elefantkvinnan

Suzanna: Vi ser ut som elefantkvinnan! Eller vänta, bläckfisk menar jag...

Träffat den här fina kvinnan idag igen! Råkade möta henne på väg hem från skolan, och följde istället med henne ner på stan. Köpte två fina spetstrosor på rean, fint! Kan bara inte sluta slösa massa pengar, sjukt.
Hon hittade också lite fint, men hon är ju rik den kvinnan.
Sen gick vi hem till henne och åt pizza, hur gott som helst.
Kom hem för en stund sen, varit ute med en kortis med hundarna och skrivit lite engelska. Borde snart sova.

Victoria's Secret

Älskar min mamma när man hittar såhär fina underbara saker i rummet när man varit borta hela dagen. Fy så bra hon är!! Luktar helt gudomligt och det är hur bra som helst.

Hejdå pengar

Igårkväll bestämde jag och suzanna oss för att idag ännu en gång åka  till Jönköping.
Ett par tröjor, byxor och en chailatte senare tog  vi 16.00-tåget hem till Vetlanda lyckliga över vad som låg i våra påsar, vi är alldeles för duktiga på att göra av med massa pengar.
Kom hem från henne för ca en timme sen, hon har hjälpt mig göra designen och se hur duktig hon är!

Imorgon börjar jag skolan igen, sista terminen på nian. Det är sjukt hur fort tiden går!
Denna terminen har jag lovat mig själv att(glöm inte detta nu!) verkligen plugga till läxor och prov, märkte ju senaste terminen hur det blir när man inte gör det! Nu har jag en positiv inställning till skolan och jag hoppas att jag kan hålla det här.
Det är inte det att jag har dåliga betyg, men jag vet att jag kan få så mycket bättre om jag bara lägger ner lite energi på det, och då är det faktiskt värt det!
Om inte jag minns helt fel så börjar vi dagen med Idrott/bad, gillas inte.
Nu ska jag springa ner och ta en dusch!

Önskelistan


Så fina. 1.Weekday, 600;- 2.Weekday, (350;-)175;- 3.Cheap Monday, (300;-)150;-

Älskar den här typen av "tröjor", långa, lösa & lite hängiga. Haha!

Hos Tuva


Igår var det festmys hos tuva igen, alltid lika mysigt.
Denna gången var det hippietema som man kanske ser!
Mamma och pappa väckte mig alldeles för tidigt idag på morgonen, de åker nämnligen till Göteborg i två dagar och jag har huset för mig själv. Love it!

Bild från förra gången, då det var rocktema. Även fast alla inte var så rockiga, haha.