HAIRCOLOUR, TOGA PARTY.

Kom precis hem efter häng på stan med Linda! Nice. Var och handlade också. Fan vad dyrt mat är.
Imorgon är det togaparty i källaren på PB, alla är välkomna! Tänk er hela PreIBa endast iklädda lakan liksom, haha. Och imorgon tonar jag håret brunt igen. Haha.
Nu ska jag diska och tvätta mina penslar sen ska jag ladda inför morgondagen. Woho.


EN JÄKLA MASSA NITAR.


Kan inte bestämma mig vad jag tycker. Så jävla snygg, samtidigt som det kanske lätt blir för mycket? Svårt. Kommer iallafall finnas på Gina för 499:- någon gång i framtiden om jag inte minns helt galet fel.

SRDGSDVG.

Är rätt nere. Är trött på att jag aldrig blir stöttad, trött på att jag inte vet vad jag vill. Blä.
Brb netto, ska köpa choklad. My best friend.

SLDMKGSLFDZEL.

Klassiska no-inspiration rubriken.
Sitter iallafall i Jönköping nu igen! När jag åkte upp idag passade jag på att ta med en TV. Skönt att ha liksom. Imorgon ska jag vara i skolan 08.15 för att få info om datorerna vi hämtar ut på fredag. Gött att vi efter det inte har lektion förrän 12.35. Det är ett tag liksom, haha. Men ja, ska ner till stan och byta en grej på gina, och så måste jag hinna till banken också! Vuxenpoäng?
Iallafall, min lovely tumblr ligger nere ett tag nu. Varför? Jo, just för att hårddisken på min dator krashade. Varför ligger den nere bara för det? Just för att Google Chrome inte fungerar på denna datorn, alltså kan jag inte använda Missing E. Tumblr utan Missing E = not worth it. Så nu vet ni det också! Så fort datorn är tillbaka så kommer jag igång med min tumblr igen. Men, skadar väl inte att följa under tiden? Länk finns i menyn. Puss.

HUGE E.L.F.-ORDER.


Så, det är är det jag beställde från e.l.f. igårkväll. Blev bra mycket mer än jag trodde jag skulle beställa, men det var så jävla billigt! jag menar, de vita borstarna, 7,50:-... i princip gratis?! Köpte mycket för att testa med.
Men iaf, uppifrån från vänster:
Complexion Perfection - ska jämna ut hudtonen, matta ner ansiktet och neutralisera huden.
Translucent Matte Powder - mattar ner hyn och får sminket att hålla längre.
Clarifying Pressed Powder - ett vanligt puder tror jag, haha.
Therapeutic Conditioning Lip Balm - som det låter antar jag haha. Färg Orange Créme.
Lipstick - ett läppstift som ska återfukta och sånt. Färg Party Pink.
Eyelid primer färg Sheer.
Studio Make Up Mist & Set - en facemist som ska göra att sminket håller bättre under dagen.
Professional Shine Eraser - är allergisk mot glansiga ansikten som man kanske märker på det jag beställt, haha..
Nailcoat färg Party Purple.
Blending Eye Brush, Fan Brush, Blush Brush och en Eyelash Curler.
Och förresten, allt detta för bara 160 spänn!!! DÖR.
Det är 50% rabatt just nu, ingen aning om hur länge men koden är iallafall CARNIVAL.

EYESLIPSFACE.

Det luktar elf-order, mer om det ikväll!

Är tillbaka i Vetlanda, så tar igen med vänner/familj. Får finbesök ikväll, härligt.


I GUESS WE'RE JUST A BUNCH OF LUNATICS.


Fattar ni hur livrädd jag var eller?!?!?!

NEW STUF AND SHIT.


Råkade gå förbi stan igen idag. Blir lite svårt att inte "råka" gå förbi eftersom det är så nära skolan, haha.. men iallafall. Köpte lite behövligheter, ämnesblock, suddigum, register till pärmen, sånadär man sätter i böcker för att hitta rätt sida(fick våra första böcker idag, fetare än harry potter), hänglås med kod(hade låst in nyckeln i skåpet annars), snyggaste nyckelringen ever från H&M, nagellackborttagningsmedel och ett nice nagellack för 9.50. Har jag inte varit fattig innan är jag det nu kan jag ju säga, men imorn kommer lönen!!! Finally. Tänkte slänga upp ett videoklipp från när vi hoppar från bron, men eftersom mitt internet uppenbarligen knappt fungerar när det är mulet ute så får vi se hur det blir med den saken.

The Rite of Passage to the IB.









Idag har vi har tryckt ihop hela klassen i en telefonkiosk och gjort världens snyggaste IB-flagga och hängt upp den på Munksjöbron. När vi ändå var uppe på bron passade vi på att hoppa ner från den, för att skrapa ihop lite extra poäng. Även superhöjdrädda jag hoppade(!!!!!). La till en ny kategori om allt det här, eftersom det troligtvis kommer komma en hel del bilder under dessa två veckor!

FIRST DAY AT SCHOOL.

Jag gillar det! Schemat är helt okej också... måndag, sovmorgon till 12.35, science course, klassråd och svenska. Tisdag, science course, english, CAS, Matte och samhäll. Onsdag, sovmorgon till 9.20, historia, science course, samhäll, sen slutar vi.. typ. Torsdag, science course, historia, psykologi och fredag, sovmorgon. Kan nog vänja mig vid måndags sovmorgonen.. Nej men, trodde det skulle vara mycket värre faktiskt, asnöjd!

Och, ja, nu har insparken börjat! Och jag kan tala om att det inte är någon tråkig fest på stadshotellet i Vetlanda, detta kommer pågå de två hela första veckorna! The Rite of Passage to the IB påminner om studentkampen i vetlanda fast för oss ettor istället. Är astaggad, haha. Vi ska till exempel tappa kondomer i en trappa med åskådare, fiska i rådhusfontänen(pluspoäng för napp... haha), fläta psykologiläraren Leifs hår, Sjunga norska nationalsången för någon Henrik, peta med en morot på Ahmed, byta ut alla skolans datorers bakgrundsbilder till IB-logga, göra en gigantisk flagga med loggan och en hyllning till IB2orna att hänga upp synligt någonstans på området. Ja, ni fattar grejen. Sjukt kul! Nu ska jag gå och leta fram lakan till våran flagga, vi ska fan vinna mot PreIBb. Haha.

OFF TO SCHOOL.


Är inte lika glad över detta som jag ser ut att vara, haha. Är så jävla nervös. Sgsdlgsdflkjdffjsdfgsdfgsd.

AND TRY TO KEEP YOUR TROUSERS ON.


Gillar inte bilden. Men här är iallafall mina feather extensions, är så lycklig att jag inte kan sluta gå runt och pilla på dem, haha,  och resultatet av min nya lip pencil. Dock vill inte min kamera samarbeta så bilden är dålig och asmörk.

Är så jävla nervös, helt sinnes. Inte nog med att jag imorgon börjar gymnasiet i en helt ny stad med människor jag inte känner, utan utbildningen är på engelska också. Skjut mig!!

CHOCOLATE, ELLE, ME, MYSELF AND I.


Ändrade planer. Skulle stannat i Vetlanda en natt till endast för att få lite quality-time med mami, men så blev det icke! Hon hade glömt att hon skulle jobba och pappa är iväg, den enda som är hemma är min bror som inte är så kvalitetstidssugen, om man säger så. Så det blir jag, en stor kopp varm choklad med vispgrädde och chokladpulver på toppen(så jävla gott, dör), datorn och nya, feta ELLE. Nästan 2cm tjock. Lär underhålla mig hela kvällen.
Imorgon tänkte jag slänga upp lite bilder och så, nu när jag ändå har kameran här. Snor för övrigt med mig den till jkpg när jag åker hem imorgon.

THIS IS ME.


Så här ser jag ut nu för tiden. Tänkte bara visa det, för dom som glömt.

Var nere på stan nyss, kunde inte låta bli att gå in på Make Up Store för fjärde gången på tre dagar. Denna gången kom jag ut med en läppenna, Frosted Berry. Är helt kär. Fick även ett gratis medlemsskap av den supersnälla expediten, skulle egentligen kostat 100:-. Räkna med att jag kommer bli stammis. Iallafall när jag har pengar till det, haha.


EYESLIPSFACE REVIEW.

Eftersom kameran ligger kvar i Vetlanda så tänkte jag att i brist på annat skriva lite om e.l.f.-grejerna som kom igår! Till att börja med så undrar jag ju ibland vad de tänker med när de sätter namn på sina borstar/penslar. Efter många recensioner så har jag fattat hur det egentligen ska användas och damn, vad jag är nöjd.

1. Powder Brush. Den kommer iallafall inte jag använda till puder, däremot är det en superbra foundationborste! Jag har haft en liknande innan, men denna är både mjukare och tätare och därför mycket, mycket bättre. Försök dock inte "måla ut" din foundation i ansiktet, utan "dutta" istället med borsten i hela ansiktet. Behövde typ inte använda någon foundation alls, och det såg inte heller ut som att jag hade foundation på mig. Man får helt enkelt fin hy och behöver inte använda mycket foundation alls.
2. Angled Contour Brush. Konstigt namn. Det är dock världens bästa concealer brush. Använder den precis som jag gör till foundation, "duttar" alltså på concealern på huden. Fungerar SUPERbra till min underbara Cover All Mix. Där behöver man också använda otroligt lite för att det ska täcka, hur bra som helst!
3. Complexion Brush. Den kommer jag använda till Blush, eller, det är det enda jag har testat den till. Men det fungerade iallafall superbra! Den är stor och plockar upp precis lagom mycket blush. Den ska visst vara bra till puder också, men då jag för tillfället inte äger något puder kan jag inte säga hur jag tycker att den fungerar till det. Dock måste jag verkligen skaffa mig ett puder snart. Lär bli High Definition Powder, också från e.l.f.
4. Cream Eyeliner. Här har jag inte så mycket att säga om saken! Testade den idag på morgonen, den var väldigt lätt att applicera och konsistenten var lätt att jobba med. Antar att det jag precis skrev egentligen är samma sak, men ja. Haha. Kan inte säga någonting om hållbarhet eftersom att jag ALLTID såhär på eftermiddagen kletar ut allt mitt ögonsmink i hela ansiktet av någon anledning. Men jag gillar den!
5. Angled Eyeliner Brush. Damn, blev kär. Använder den alltså till just min Cream Eyeliner, och den var UNDERBAR! Superlätt att måla tunna linjer med, men också lätt att göra lite bredare med tanke på vinkeln. Den är tusen gånger bättre till eyeliner än vad en vanlig eyelinerpensel är, så använder ni cream/cake eyeliner, köp denna!! Vinkeln gör det sjukt lätt att få till linjen precis som man vill ha den.
6. Professional Eyeshadow Brush. En mjuk, tät, pensel som är bra helt enkelt. Bästa penseln till ögonskugga jag har, den är inte så hård som de andra är. Och den kostar bara 15 kronor!!
7. Brush Case. Köper man penslar och borstar bör man även köpa detta. Det har 10 st "hål" för borstarna/penslarna och håller dem rena från damm och annat smuts.
Och ja, Smokey Eye Palette som jag beställde har jag inte testat ännu så upp till bevis. Färgerna var dock väldigt fina, är pigmenten bra beställer jag även den i Natural.

Oj, det råkade visst bli världens wall of text! Men ja, e.l.f. nådde verkligen upp till mina förväntningar och can't wait tills nästa beställning. Underbara grejer! I min nästa beställning kommer troligtvis en Stipple Brush, ett HD-Powder och en Small Angled Brush ligga. Och nej, jag är ingen sminkexpert, jag har precis börjat lära mig en del men jag tycker att det är sjukt kul och så som jag gör just nu har hittills fungerat bra för mig! Det är bara amatörtips och jag tycker att det är roligt att skriva om det. That's it.


Lycklig.

Sitter här med både internet, plånbok(minus en hel del pengar, busskort+new clothes), fjäderextensions i håret(tack Elin) och e.l.f-beställningen, plus att suzanna är här med. Life is almost complete! Har tryckt i oss en påse chips och 1,5 liter cola. Fett.

All alone.

Kul. Glömde plånboken i Vetlanda, likaså simkortet till det mobila bredbandet. Alltså sitter jag här all alone utan varken pengar eller något att göra! Det har gått så bra för mig ju det senaste, right? :) skämt åsido. Tur att jag köpte en bok idag annars hade jag nog varit deprimerad by now. Som tur är kommer suzz hit på tisdag(förlåt för att du måste släpa på alla mina grejer) annars hade jag inte klarat mig länge. Jaja, tänkte bara uppdatera läget typ. Nu vet ni.

Tomorrow is the day.

Har packat hela dagen och fortfarande så är hela golvet fullt av saker, kläder, skor, väskor och så vidare. Förstår inte hur jag ska hinna. Hälften är ju inte ens nerpackat än, och jag har knappt börjat med kläderna. Framförhållning, vad är det?
Är iallafall asglad att det äntligen händer, fan vad jag längtat efter detta.

8 things.

About me:
- Allt jag rör vid går sönder. Tydligen.
- Jag har alldeles för ofta roligt på andras bekostnad. Dåligt av mig, haha.
- Jag kan inte somna när klockan är tolv. Antingen somnar jag innan 23.59 eller efter 01.00, inte där emellan.
- Jag gör alltid av med alla mina pengar på samma gång. Som nu typ. Väntar på alla paket, haha.
- Jag önskar jag kunde spela på min gitarr som bara står i ett hörn och dammar.
- Jag skrev dagbok varje dag i 1,5 år. Nu har jag inte skrivit på 2 månader.
- Jag läste första Harry Potterboken innan jag började lekis. Var alltså ett geni när jag var liten, haha.
- Jag flyttar på söndag. Äntligen.

CRASH.

Jag älskar mitt liv ibland! Som ni läste för två inlägg sen så har inte jag alltid världens tur. Nu lagom till att jag skickat in min nya mobil på lagning och hittat alla nycklar som flög iväg så total krashar min dator. Har fått världens fetaste virus(vad vill teknikguden mig?!) och det är ju verkligen perfekt nu när jag flyttar på söndag...
På tal om det. Shit, jag flyttar hemifrån på söndag, till en stad där jag i princip inte känner någon alls! Inte tänkt så långt än, det har ju alltid varit så lång tid kvar. Men nu är det inte det längre och jag har knappt börjat packa kom jag på nu, dags att göra det snart kanske!


Dark coloured lips.

ph linda hallberg
Tycker att det är sjukt snyggt med mörka, färgade läppar.

2hand.

Var på 2hand igår för första gången i hela mitt liv. Hittade denna underbara oz-skjortan i beige + ett par gul&blå jeans som senare blev ett par shorts. Nöjd som fan med tanke på att det inte ens kostade 100:-, ibland har man tur.

Lucky me.

Ibland lyckas jag verkligen. Cyklade till ica innan för att lämna in min mobil som har crashat(för att tillägga har jag bara haft den några veckor). På vägen hem, precis när jag cyklar över vägen tappar jag nycklarna, kör över dem med cyklen, nycklarna flyger alla åt varsit håll och jag får punka på cykeln. Härligt va?!

Volturi-cape.

Bara jag som tycker att det är sjukt snyggt med sånna här underbara plagg? I think I would kill for a cape like this.

Dangerous.

Slängde ihop ett collage såhär på kvällen. Det är fullkomligt livsfarligt att sitta och drömma sig bort bland alla Nasty Gal's underbara kläder, hade jag varit rik hade alla dessa toppar hängt i min garderob. Snarast.

E.L.F-order.

Imorgon kommer en himla massa pengar försvinna från mitt konto, och en del av det kommer gå till det här!
1. Angled Contour Brush. 2. Angled Eyeliner Brush. 3. Complexion Brush. 4. Powder Brush. 5. Eyeshadow Brush,. 6. Cream Eyeliner. 7. Smokey Eyeshadow Palette. 8. Sist men inte minst, Brush Case. Måste ju ha någonstans att förvara alla nya(och gamla för den delen) borstar och penslar!

I guess I'm back.

Med hjälp av min personliga webb-designer Suzanna har jag fått finaste desigen och ska ge mig på ett till försök!