ON THE ROAD.

Sitter på bussen på väg hem från skolan nu, bra dag hittills. Just det! Glömde berätta, min smiley kröp ut igår :( efter bara en månad, sucks to be me. Vet inte vad jag ska göra nu, känns som att jag inte kan vara utan piercing nu. Är sugen på medusa eller möjligtvis labret i mitten av underläppen. Eller Monroe kanske? Vet inte, får fundera på saken.

MAKE UP STORE.

Nagelfil, ca 30:-(?), Läppstift färgen "Trust", 170:-, Body Lotion doften "All Through Genuine", 245:-, Nagellack fägen "Sven", 130:-, Pensel nummer 206, 165:-, Mascara "Mega Lahses", 135:--
Det här var vad som följde med mig ut ur Make Up Store-butiken igårkväll, och jag betalade 240kr!!
När det är klubbkväll får alla som är där ta en lott och så lottar de ut priser och tro det eller ej, jag vann!
Det enda jag betalade för var penseln och mascaran. Blev så himla glaaad!

GREAT FEELING.

Jäklar vilken händelserik dag! Berättar mer imorgon. Nu måste jag plocka in mina kläder och sen sova!

GODMORGON VÄRLDEN.


GOOD NIGHT AND SOM CHANGES.

Och sen var klockan tolv igen, jäklar vad dagarna går fort alltså. Nu ligger jag i min underbara säng med min bästa vän, kudden, och inväntar 5½h sömn. Näe, det blir inte mycket mer än så. Men det är en helt okej dag imorgon med Svenska, Hantverk, Hantverk och Engelska. Japp, två hantverkslektioner efter varandra.
Förresten, tror helt att jag glömt att berätta att jag flyttat från Per Brahe, IB och skitrummet i jkpg tillbaka till min 120cm säng i vetlanda och går nu mera på frisörprogrammet på Brinell. Känns bättre, men saknar alla nya, fina vänner. Måste tillbaka och hälsa på snarast.

MASKINEN FÖR ALLTID.

PH http://densvenskabjornstammen.se/thuglife/?paged=15
Maskinen @ Hultsfredsfestivalen 2011, och ni som känner mig ser att det är jag som står längst fram och hoppar runt med mitt blonda hår och skriker som en galning med händerna i luften och ett kvinnomärke på armen på bilden längst ner!
Det är vad jag kallar lycka på högsta nivå!

"MAN BLIR JU HELT KNÄPP..."

Citerar Linda Hallberg - "jag är jättesugen på att färga håret rosa, jag är jättesugen på att klippa av det.. man blir helt såhär knäpp i huvet av att umgås med frisörer hela dagarna". Ja, precis så känner jag också! Jag går här med min tråkiga sidbena i en tråkig kall, brun färg.
Som tur är ska jag klippa mig imorgon hos duktiga Sanna, ska fråga henne vad hon tycker att jag ska göra. Vill förändra, men jag passar ju inte i något. Förresten så ska jag kanske vara modell för en Wella-specialist som kommer till skolan i veckan, tror det var på fredag, som ska färga i höstens trendfärger. Kan bli hur som helst, tycker iallafall att det ska bli sjukt kul!
Edit: 3 oktober var det hon/han skulle komma till skolan från Wella, alltså på måndag nästa vecka!

GALENSKAP.

Igår... började med lite förfest hos Linda sen drog jag, madde, linda, amanda och alice till själva festen! Det började med att vi fick gå en tipsrunda om IB2orna, sen tog dom fram IB-vinet och då jävlar!!! Hahaha nämen. Vi dansade, hade astrevligt, var inne i Telia/TV4huset(?) och shottade jäger, vi drack deras äckliga vin och sen hittade jag två killar från södertälje, som hade åkt hit för att spela på Karamellfestivalen i huskvarna imorgon, Kids in Love hette tydligen bandet! Efter att vi varit där ett tag och min klocka hade blivit halv fem mitt i natten(alla andras klockor var visserligen bara typ ett) så bestämde vi oss för att göra någonting, ingen aning om vad dock så jag hoppade in i Södertäljekillarnas bil och försökte hitta till ett ställe som jag aldrig varit på innan, gick inte bra alls så vi fick leta reda på Linda och alla andra. När vi satt i bilen visar för övrigt killen från södertälje en bild på en snubbe han skulle sova hos och det visar sig vara samma kille som jag träffade på bussen till P&L! Men iallafall, när vi inte hittade så hoppade jag ut ur bilen och gick med Linda istället, vi var ute och irrade/var på väg till Tokarp i ca 2h, det blev väldigt kallt så efter ett tag var det kramkalas på hög nivå. När vi väl var framme hos denna kille går vi och lägger oss typ med en gång, 7 pers i en 120 säng. Trångt men varmt!!! När jag vaknar inser jag att mitt busskort (nyköpt f-kort och ett månadskort, 1130 spänn) och mina nycklar är stulna och jag är fortfarande genomfrusen. Trots allt kaos var det nog bästa kvällen på mycket mycket länge

PSYCHOLOGY.

Sitter på psykologilektionen och pratar om the psychodynamic approach, psychological self defence mechanisms. Dock hamnar jag alltid på något konstigt sätt på facebook, robot unicorn attack, bloglovin' etc.. det här med datorer kanske inte är så effektivt ändå, haha.

KILL ME.

Ibland undrar jag ju vad jag tänker med, vadå funnit mig till rätta, kommer aldrig flytta tillbaka? Kommer aldrig kunna bestämma mig. Så är det bara.
Kanske kommer jag tillbaka till vetlanda igen, kanske stannar jag här för alltid.

LIE-IN.


HEMMA.

Smart som jag är, glömmer jag min dator hemma i jkpg när jag åkte till Vetlanda, suck...
Har iallafall haft världens bästa helg, med fett med fest och insparken i fredags, nellie-häng i lördags och idag låg jag i sängen tills jag åkte hem igen. Var precis ute och gick, älskar att vara ute och gå på kvällen. Älskar jönköping och att jag flyttat hit, flyttar nog aldrig till vetlanda igen. Trivs så himla mycket bättre här.

CHILLAXING.

Sitter i sängen med en kopp turkiskt kamomillté såhär på kvällen. Har precis duschat och lugnat ner mig efter veckans stress. Ikväll har det varit det ultimata höstvädret. Lagom kallt, lagom regnigt, lagom mörkt. Älskar att gå genom stan på kvällen när hösten är på min sida.
Lite dystert att vara i Jönköping nu när stadens stolthet har dött. Bara sådär, blev helt paff när jag läste det. Det är visst minnesstund utanför Kinnarps nu tror jag, det är så jäkla hemskt att någons liv bara tar slut, utan förvarning. Vila i frid stefan liv, resten av laget, alla som dött av svält, ålder eller krig.

AVANNA.

Fick en kommentar om Avanna igår, fraktfritt på webshopen om man skriver in koden HOSTNYTT.

IT'S ROLLIN'.

Sitter på tåget till vetlanda nu, ska dit idag. Åker hem igen imorgon. Har haft en sån jävla skitdag!!! Börjar med att jag försover mig och missar första lektionen. Missar nästan andra bussen som ska ta  mig till resecentrum så jag kan åka tåg till nässjö till tandläkaren. När jag springer till bussen trillar jag i en lerpöl=paraplyet går sönder(det spöregnar) och jag blir brun. Lerig. Ser ut som att jag kommer direkt från skogen där jag spenderat dom senaste två åren typ. Åker iallafallt till tandläkaren och hon slipar sönder tandköttet på mig, oonnnntttt. Håller på att missa tåget tillbaka till jkpg. Framme i jkpg åker jag hem och hämtar allt jag behöver och fixar smink/kläder. Missar bussen till skolan, tar nästa buss och missar alla lektioner idag förutom sista timmen på samsam. Och just nu befinner jag mig på tenhults station, kommer få vänta aslänge på nästa tåg i nässjö sen. Det är min dag hittills, händer inte ofta att jag har sånna här superdagar men när det händer, då jävlar händer det, haha.

DFGSDFGS.

Börjar skolan NU, bra jobbat Julia! Vaknade för en kvart sen. Insåg att det inte var någon idé att gå till första lektionen. Så sitter här och lyssnar på underbara Maggio(som för övrigt var huvudperson i nattens dröm, haha) och tänkte jobba lite på samhällskunskapen istället!

DET ÄR OKEJ.


Lipar som en idiot nu och varje gång jag ser den. Väcker gamla minnen, önskar att videon funnits redan då.
Värd att se.

COZY.

Är hemkommen till jkpg igen! Är så jäkla glad att jag har flyttat. Känslan när man sätter sig på tåget och det man lämnar allt man så länge hatat och det istället åker till en ny stad, ett nytt liv. Det är obeskrivligt, pirrar i hela kroppen. Varje gång.
Sitter nu iallafall i min onepiece och kollar på CSI NY med världens största kopp vaniljte, lär fortsätta så ett tag till! Har sovmorgon till 12.35 imorgon, rättså fett. Då har vi endast Science Course och Svenska också, helt okej dag!
För övrigt glömde jag kameran i Vetlanda. Konstigt att man känner sig så handikappad utan någonting man egentligen inte använder så mycket. Får ta med den nästa vecka igen.

TUMBLRRRR.

Tänkte bara säga att jag är tillbaka!

OLD TIMES.


HARD WORK WORK.

Kom precis hem till huset, och damn vad mycket det var som väntade på mig här hemma! En onepiece, 2 parfymer, dr martens, mina nya heels osv. Jäklar vad snygga dom är!! Men kan inte riktigt bestämma mig, värda 600kr? Hm. Har ju tre veckor på mig att bestämma mig, får försöka provgå lite i dem här hemma och se hur det blir. Är lite småkär i dem men som fattig student behöver man ju trots allt pengar!
Nu ska jag stänga av datorn och förbereda mig inför jobb imorgon, börjar kl 10 och jobbar till 16.30.

2SCHOOL4COOL.

Fått våra datorer, fettttt.
Håller på att fixa alla program som kan behövas, nice som fan.
Älskar att ha dator på lektionerna, blir så mycket lättare! Awesome.
Har inget att säga egentligen, sååå.
Glid runt, häng runt, låna pengar. Det är grejen.

STARBUCKS.


TRO DET ELLER EJ!! Starbucks kommer till Malmö och Göteborg! Espressohouse, släng dig i väggen! Läs mer här.